27 грудня 2019
Фахівці Якимівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби провели семінар для керівників навчально-виховних закладів Якимівської селищної ради.
Під час заходу висвітлювались питання щодо створення належних умов для організації безпечного та якісного харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Якимівського району; дотримання вимог санітарного законодавства при організації харчування дітей та учнів; недопущення випадків виникнення, розповсюдження гострих інфекційних хвороб та харчових отруєнь, впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та інших.
Фахівці Держпродспоживслужби відповіли на численні запитання освітян та вручили їм пам’ятки «Профілактика інфекційних захворювань та харчових отруєнь».