• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

27 грудня 2019

У Чернігівському районі освітянам роз’яснили алгоритм дій з впровадження контролю за якістю і безпечністю харчових продуктів

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Спеціалісти Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели семінар-навчання для робочої групи по розробці та впровадженню принципів НАССР Чернігівського комунального закладу «Чернігівська загальноосвітня школа–інтернат» Запорізької обласної ради.

Учасники розглянули питання про безпечне харчування та додержання вимог Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про держаний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Також присутні детально обговорили вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

Під час практичного модуля були розглянуті програми-передумови НАССР та надана консультативна допомога в розробці робочої програми.


ВІДЕОСЮЖЕТИ