13 лютого 2020
У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Запорізькій області, в рамках виконання заходів стосовно реалізації проекту реформування системи шкільного харчування, відбулася робоча зустріч щодо організації роботи з виявлення відповідних проблем в навчально-виховних закладах області.
У заході взяли участь перший заступник начальника Головного управління Ольга Сівова, заступник начальника Головного управління Сергій Дегтяренко, заступник директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Олена Сороченко, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Світлана Власова та начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Віталій Д’яков.
В ході зустрічі учасники напрацювали алгоритм дій щодо організації та проведення комісійних обстежень закладів освіти щодо виявлення проблемних питань відносно дотримання вимог харчового законодавства, організації харчування, цінової категорії, збалансованості меню, матеріально-технічного забезпечення тощо.