19 лютого 2020
У рамках міської програми з підтримки розвитку бізнесу, в Мелітопольському Центрі надання адміністративних послуг відбувся тренінг для підприємств ресторанного господарства, торгівлі та об’єктів соціальної сфери щодо практичних аспектів впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР (система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів).
Експерти з інтеграції НАССР надали бізнесу покрокову інструкцію щодо розробки та заповнення плану HACCP.
В свою чергу, Спеціалісти Мелітопольського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області в своїх виступах висвітлили питання щодо порядку проведення планових та позапланових перевірок операторів ринку з додержання законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів та необхідності впровадження системи НАССР на потужностях.
Учасники тренінгу ділились практичним досвідом та отримали поради від експертів щодо впровадження системи НАССР.