• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

04 лютого 2021

Фахівці Держпродспоживслужби продовжують роз’яснювати вимоги Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Днями, фахівці Мелітопольського та  Василівського районних управлінь Головного управління  Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели семінари   для керівників закладів освіти районів та  організаторів  харчування дітей.

Під час  семінарів  були висвітлені  вимоги щодо організації харчування дітей в закладах дошкільної та  загальної середньої освіти.

Особливу увагу фахівці Держпродспоживслужби звернули на вимоги Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який набрав чинності з 01 січня поточного року (ознайомитись можна за посиланням:  https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1111-20#Text ).

Окрім того, були розглянуті  гігієнічні  вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у навчальних закладах.

Також учасники семінарів обговорили Методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

Освітяни поділилися досвідом та думками щодо розглянутих питань.  


ВІДЕОСЮЖЕТИ