• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

10 лютого 2021

На Запоріжжі посилено контроль щодо діяльності постачальників харчових продуктів для закладів освіти

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Одним із ключових завдань сьогодення є посилення контролю за якістю та безпечністю продуктів харчування в закладах освіти - на цьому наголосила в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Світлана Власова під час селекторної наради з керівниками районних,  міських управлінь та самостійних галузевих підрозділів.

Зокрема, учасники обговорили алгоритм дій при проведенні заходів державного контролю діяльності  постачальників харчових продуктів та послуг з організації харчування для закладів середньої освіти.

Також були розглянуті актуальні питання щодо проведення моніторингових обстежень об’єктів нагляду  з дотримання протиепідемічних та обмежувальних заходів,  встановлених  постановами Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України з профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Окремо акцентувалася увага на виконанні доручення Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з вирощуванням, утриманням, реалізацією живої птиці та зберіганням продукції з неї.

За кожним напрямком роботи були визначені першочергові  завдання та наданні пропозиції щодо  шляхів їх реалізації.


ВІДЕОСЮЖЕТИ