• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

18 червня 2021

Фахівці Чернігівського районного управління Держпродспоживслужби роз’яснили підприємцям вимоги законодавства в сфері безпечності харчових продуктів

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Базові аспекти стратегічного планування в рамках розробки концепції розвитку малого та середнього бізнесу обговорили у Чернігівській  громаді представники органів місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, контролюючих та  правоохоронних органів.

Участь у заході взяв в.о. начальника  Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Олексій Житарюк, який проінформував присутніх про вимоги законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.

Зокрема, він звернув увагу на обов'язковій державній реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва, обігу харчових продуктів та роз’яснив процедуру такої реєстрації.

Також доповідач зупинився на практичних аспектах впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points) - системі, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.

В ході зустрічі учасники напрацювали пропозиції до концепції розвитку малого та середнього бізнесу Чернігівської громади.

 


ВІДЕОСЮЖЕТИ