• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

06 грудня 2021

Фахівці Держпродспоживслужби провели оnline консультації для представників закладів громадського харчування

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Який порядок проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) стосовно закладів громадського харчування у сфері безпечності  харчових продуктів;  перелік питань щодо проведення заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин;  вимоги законодавства щодо маркування харчових продуктів; чи проводиться відеофіксація здійснення перевірок; яка відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства про безпечність харчових продуктів?

На ці та інші питання відповів в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков під час online консультацій для представників малого та середнього бізнесу сфери громадського харчування.

Також доповідач проінформував підприємців про затвердження щорічного плану  державного контролю  Держпродспоживслужби  у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини на 2022 рік.  

Запис оnline консультацій можна переглянути:

https://www.facebook.com/mspbrd/videos/622098029092318


ВІДЕОСЮЖЕТИ