• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

23 грудня 2021

У Новомиколаївській селищній об’єднаній територіальній громаді обговорили нове шкільне меню

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Спеціалісти Вільнянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели нараду з керівниками закладів освіти Новомиколаївської селищної об’єднаної територіальної громади щодо організації харчування згідно Постанови Кабінету міністрів України № 305 від 24.03.2021 року.

Одним з найголовніших питань, яке розглядалося в ході наради  було складання меню, яке повинно відповідати нормам харчування по калорійності,  різноманітності, включати харчові продукти, що відносяться до різних груп. Особливу зацікавленість у присутніх викликало питання  щодо приготування страв за збірником рецептур страв Євгена Клопотенка.

Фахівці Держпродспоживслужби також зосередили увагу на вимогах до постачальників та організаторів  харчування  дітей у закладах освіти.  

Окрім того, наголошувалося  на  укомплектуванні харчоблоків закладів освіти кваліфікованими працівниками та  медичним персоналом.


ВІДЕОСЮЖЕТИ