20 січня 2022
Спеціалістами Василівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області проведено семінар-нараду з керівниками та медичним персоналом закладів освіти Василівської та Степногірської територіальних громад.
Учасники обговорили актуальні питання організації харчування у закладах освіти. Спеціалісти Держпродспоживслужби проаналізували примірні чотиритижневі меню, які надійшли на погодження до служби, вказали на недоліки при їх складанні та надали рекомендації щодо усунення зауважень.
Також спікери Держпродспоживслужби звернули увагу освітян на впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) у закладах освіти.
Окремо було наголошено на дотриманні протиепідемічних вимог в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19,) спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
В ході семінару учасники обмінялися досвідом та отримали інформативні та змістовні відповіді на свої питання.