19 червня 2023
Суб’єкти господарювання які здійснюють обіг харчових продуктів та сировини на будь-якій стадії, зобов’язані дотримуватись вимог Законів України «Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про захист населення від інфекційних хвороб».
Суб’єкт господарювання зобов’язаний
Звертаємо увагу! Відповідальність за порушення законодавства передбачена ст. 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Телефон для консультацій управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: (061) 228 04 51
Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, 69002 м. Запоріжжя, вул. Гоголя, 105-а, e-mail: office@gudpss-zp.gov.ua, https://www.gudpss-zp.gov.ua/