• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

14 грудня 2023

Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів

Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило та пропонує рекомендаційні матеріали про  важливість дотримання гігієнічних вимог під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів.

Інформація корисна для споживачів, виробників харчових продуктів, тих хто зберігає, перевозить та реалізує харчові продукти тваринного походження. 

Йдеться, зокрема про дотримання гігієнічних вимог під час виробництва: яєчних, рибних та м'ясних продуктів, колагену, желатину, топлених тваринних жирів та шкварок, жаб'ячих лапок та равликів, живих двостулкових молюсків. 

А також вимоги до рибопромислових та рибоморозильних суден, температурних режимів зберігання продукції тваринного походження та ін.

Докладніше: рекомендаційні матеріали

Приєднуйтесь до Telegram-каналу Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: https://t.me/gudpsszp


ВІДЕОСЮЖЕТИ