• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

22 лютого 2018

Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області підбило підсумки роботи за 2017 рікГоловне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

22 лютого 2018 року відбулося засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби Запорізької області.

Участь у роботі колегії взяли керівники районних та міських управлінь, начальники районних і міських державних лікарень ветеринарної медицини, директори  Запорізької регіональної, районних та міжрайонних державних лабораторій Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівники управлінь і підрозділів, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, представники ДУ «Запорізька обласна фітосанітарна лабораторія», начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області, представник Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу та сільськогосподарського виробництва, Голова асоціації фермерів та приватних землевласників Запорізької області, Голова аграрного союзу Запорізької області, голова правління громадської організації «Міська спілка підприємців «Ніка».

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Начальник Головного управління Віктор Шершнєв проаналізував роботу структурних підрозділів Головного управління та підпорядкованих установ за 2017 рік та окреслив основні задачі служби на рік 2018. Основні пріоритети служби були і є забезпечення епідемічного, епізоотичного, фітосанітарного благополуччя  області та захист інтересів споживача.

У своїх доповідях керівники управлінь і підрозділів служби зупинились на досягненнях і проблемних питаннях, які потребують першочергового вирішення. Основну увагу було приділено попередженню виникнення інфекційних захворювань і масових отруєнь населення, окреслено перспективи проведення оздоровчої кампанії на 2018 рік. Проведено аналіз епізоотичної ситуації в області та виконання плану протиепізоотичних заходів у 2017 році, а також роботи з підготовки до акредитації лабораторної мережі.

Вже зараз почалась робота з організації виконання плану моніторингових досліджень харчової та нехарчової продукції з метою запобігання або зменшення ризиків виникнення спалахів інфекційних хвороб, отруєнь громадян, розповсюдження інфекційних хвороб, недопущення порушень санітарного законодавства та попередження надходження в обіг неякісних продуктів харчування і промислових товарів.

Керівники та спеціалісти територіальних органів, запрошені представники громадських організацій в процесі дискусії надали пропозиції щодо покращення ефективності роботи служби та подальшої взаємодії для досягнення поставленої мети.

Розглянувши підсумки роботи служби, колегія визнала роботу Держпродспоживслужби Запорізької області за 2017 рік задовільною.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області
Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області
Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області
Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області  

 

 

 


ВІДЕОСЮЖЕТИ