• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

17 грудня 2024

Про ключові аспекти організації харчування — на зустрічі спеціалістів Держпродспоживслужби Запоріжжя та працівників закладів освіти

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Спеціалісти Запорізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели вебінар в Zoom із використанням мультимедійних матеріалів з керівниками, медичними працівниками та іншими представниками закладів загальної середньої освіти (шкіл-інтернатів) департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.

До онлайн зустрічі доєдналося більше 50 учасників.

Під час вебінару розглянули ключові аспекти організації харчування в умовах воєнного стану, зокрема на прифронтових територіях. Особливу увагу приділили функціональним можливостям та перевагам української платформи «ЗНАЇМО», спрямованої на забезпечення ефективного харчування дітей у закладах освіти.

Важливим акцентом став контроль якості та безпечності питної води в школах, оскільки це є невід’ємною складовою здорового харчування. Крім того, учасники зосередилися на заходах профілактики гострих кишкових інфекцій у дитячих колективах. Було підкреслено важливість дотримання санітарних норм та правил під час приготування і зберігання харчових продуктів у закладах освіти.

Також, обговорено зміни в організації профілактичних медичних оглядів у закладах освіти, відповідно наказу МОЗ України №1925 від 08.11.2023.

Інформативність і практична спрямованість вебінару отримали позитивні відгуки, підкреслюючи їхню значущість для покращення знань і навичок у сфері організації харчування в освітніх установах.

Приєднуйтесь до Telegram-каналу Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: https://t.me/gudpsszp


ВІДЕОСЮЖЕТИ