• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

10 квітня 2019

В Держпродспоживслужбі обговорили питання підготовки до оздоровчої кампанії 2019 року

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Основні вимоги щодо організації проведення оздоровчої кампанії 2019 року розглядали сьогодні  в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

В заході взяли участь керівники районних, міських управлінь,  начальники підрозділів безпечності продуктів та ветеринарної медицини і державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби області, спеціалісти служби, які безпосередньо будуть здійснювати державний нагляд  та лабораторні дослідження щодо  підготовки та функціонування закладів оздоровлення для дітей  та дорослих у літньому сезоні 2019 року.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Для забезпечення повноцінного  оздоровлення та відпочинку, попередження спалахів харчових отруєнь та гострих інфекційних хвороб, нам необхідно вже сьогодні  проводити  комплексні заходи щодо організації оздоровлення. А з настанням літнього сезону, враховуючи напрацювання  минулих років,  забезпечити  державний нагляд у сфері безпечності харчових продуктів та за санітарним законодавством – зазначила перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Ольга Сівова, відкриваючи семінар.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Керівники галузевих управлінь детально зупинилися на організаційних  заходах при підготовці до функціонування у літньому сезоні 2019 року оздоровчих закладів для дітей та дорослих. Зокрема,  звернули увагу на необхідність тісної співпраці з адміністраціями установ та організацій, на балансі яких утримуються заклади оздоровлення та відпочинку, керівниками закладів, медичними працівниками,  операторами ринків, які здійснюють свою діяльність в сфері поводження з харчовими продуктами.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Доповідачі звернули увагу, що при проведенні заходів, особливу увагу необхідно звернути на виконання норм харчування, якість  води, підготовку та утримання у належному стані територій пляжів, вивезення побутових відходів тощо.

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Також учасники семінару розглянули особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері безпечності та окремих показників якості  харчових продуктів в закладах оздоровлення дітей та дорослих, об’єктів громадського харчування та продовольчої торгівлі.


ВІДЕОСЮЖЕТИ