03 травня 2019
Про організацію безпечного відпочинку туристів у Бердянську під час курортного сезону 2019 року, санітарні, пожежні та інші вимоги до готовності закладів приймати гостей, спілкувалися у залі засідань міської ради представники влади, контролюючих органів та керівники санаторно-курортних, оздоровчих, готельних закладів.
У заході взяв участь начальник Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Дмитро Дойнов.
Про роботу комісії з обстеження готовності санаторно-курортних, оздоровчих та готельних закладів, інших закладів розміщення розповіла начальник відділу курортно-готельної діяльності Оксана Бичкова.
Детально про санітарні вимоги до оздоровчих закладів та вимоги до безпечності харчових продуктів, що поставляються в заклади розміщення, розповіли начальник Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Дмитро Дойнов та провідний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бердянського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Лариса Гашицька. Вони акцентували увагу на необхідності вирішення питання медичного обслуговування гостей, дотримання вимог санітарних норм та харчової безпеки.
Учасники наради зазначили, що і міська влада, і контролюючі органи, і керівники закладів зацікавлені в успішному та безпечному оздоровчому та курортному сезоні, тому спільні наради дозволяють ретельно підготуватися до нього та оперативно вирішувати нагальні питання.