• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

22 травня 2019

Держпродспоживслужба Запорізької області  здійснила 320 перевірок у сфері безпечності харчових продуктів

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій областіСпеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області у  поточному році провели 187 планових та 133 позапланових заходів державного контролю у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і ветеринарної медицини.

За результатами розгляду матеріалів перевірок у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів,  74 суб’єкти господарювання оштрафовано на суму 244,6 тис.грн.

У зв’язку з виявленими порушеннями, які становили загрозу для життя або здоров’я людини чи тварини, Держпродспоживслужбою області прийняті рішення про тимчасове припинення виробництва (обігу) харчових продуктів (кормів) на 17 потужностях операторів ринку.

Також у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів      видано 184  обов'язкових для виконання у визначені строки письмових вимог (приписів) щодо усунення порушень вимог законодавства.


ВІДЕОСЮЖЕТИ