30 травня 2019
Днями міськими та районними управліннями Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області проведено низку семінарів для керівників і відповідальних спеціалістів закладів оздоровлення та відпочинку щодо належної організації оздоровчої кампанії.
Під час зустрічей спеціалісти Держпродспоживслужби детально проінформували присутніх стосовно вимог чинного законодавства у сферах санітарно - епідеміологічного благополуччя, безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини. Особливу увагу приділили вимогам при прийманні та зберіганні харчових продуктів, приготуванні страв, вимогам до санітарного одягу, складанню перспективних двотижневих меню тощо. Також учасники семінарів обговорили питання профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь.
Наразі тривають комісійні обстеження дитячих закладів оздоровлення.