• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

07 червня 2019

Деякі важливі рекомендації щодо організації безпечного харчування в закладах ресторанного господарства

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій областіНа Запоріжжі одним із популярних напрямів господарської діяльності є ресторанне господарство.

Насамперед, слід зазначити, що до закладів ресторанного господарства відносяться не лише ресторани, а й бари, кафе, закусочні, буфети, фабрики-кухні, магазини кулінарних виробів, кафетерії, їдальні (в т.ч. на підприємствах,  у навчальних, лікувальних, оздоровчих закладах, тощо).

Ці заклади  повинні дотримуватися норм законодавства у сфері  безпечності та якості харчових продуктів, зокрема  щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу.

Та, на жаль,  чимало бізнесменів-початківців не додержуються цих правил, а деякі навіть не знають з чого розпочати.

Спеціалістами Держпродспоживслужби області підготовлені деякі важливі рекомендації стосовно організації безпечного харчування в закладах ресторанного господарства, які стануть в нагоді для бізнесу та керівників установ.

З ними  можна ознайомитися за посиланням.


ВІДЕОСЮЖЕТИ