• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

03 вересня 2019

Спеціалісти Держпродспоживслужби  Приморського району взяли  участь у святковій ході Всеукраїнського фестивалю «Ми українські - We are Ukrainian!»

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

З метою відродження, розвитку та духовного єднання і взаємозбагачення української національної культури та культур інших національностей, збереження зразків етнічної, фольклорної спадщини, як важливого елементу туристичного бізнесу, відродження та популяризації національних традицій і свят 31 серпня – 1 вересня 2019 року у місті Приморськ Запорізької області відбувся Всеукраїнський фестиваль національних спільнот «Ми українські - We are Ukrainian».

Засновниками та організаторами Фестивалю є Приморська міська рада, Департамент культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації, комунальна установа «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради, Асоціація національних меншин Запорізької області.

До участі запрошувалися представники національно-культурних товариств, окремі виконавці та художні колективи національних меншин з будь-яких жанрів та напрямків народної творчості (вокальний, хореографічний, музичний жанри, тощо).

Понад 500 учасників з Київської, Донецької, Одеської, Харківської, Миколаївської та Запорізької областей взяли участь у цьогорічному фестивалі мистецтв національних культур.

У святковій ході Всеукраїнського фестивалю «Ми українські - We are Ukrainian!» взяли участь і спеціалісти Приморського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області та Приморської районної лікарні ветеринарної медицини. 

Суб’єктам господарювання, які  провадили діяльність з обігу харчових продуктів на Фестивалі, надані рекомендації щодо дотримання умов транспортування, зберігання та реалізації харчової продукції (насамперед температурного режиму та відносної вологості повітря).

Також було зосереджено увагу на  наявність документів, які посвідчують безпечність та якість продукції,  даних про проходження медичного огляду, санітарного одягу; умови дотримання особистої гігієни,  утримання робочого місця і прилеглої території у належному стані, організацію збору і видалення сміття та харчових відходів.

 


ВІДЕОСЮЖЕТИ