• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

26 вересня 2019

Розроблено Методичні рекомендації до маркування органічних харчових продуктів та кормів

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій областіНа запит органічного сектору розроблені Методичні рекомендації до маркування органічних харчових продуктів та кормів.

Вони містять законодавчі вимоги до маркування органічної продукції з урахуванням загальних вимог до маркування харчових продуктів, вимоги до маркування імпортованих харчових продуктів, а також настанови до використання державного логотипу України для маркування органічної продукції.

Проект рекомендацій було презентовано та обговорено під час круглого столу «Маркування та торгівля органічними продуктами», що відбувся 19 липня 2019 року. Рекомендації допрацьовані.

Ознайомитися з Методичними рекомендаціями можна на сайті Держпродспоживслужби.


ВІДЕОСЮЖЕТИ