• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

01 жовтня 2019

Бердянський бізнес продовжує вивчати принципи системи управління безпечністю харчових продуктів

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

У виконавчому комітеті Бердянської міської ради для суб’єктів господарювання, які ведуть діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та туризму, пройшов навчальний семінар з актуальних питань застосування законодавства.

Під час заходу начальник Бердянського міського управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Дмитро Дойнов довів до суб’єктів господарювання інформацію відносно запровадження і застосування принципів системи управління безпечністю харчових продуктів – НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points).

Також були розглянуті актуальні питання здійснення державного нагляду у сфері безпечності харчових продуктів.

В ході семінару відбулося активне обговорення інформації, на всі поставлені запитання учасники семінару отримали вичерпні відповіді.


ВІДЕОСЮЖЕТИ