• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

26 листопада 2019

У Приазовському районі обговорили питання організації безпечного харчування дітей в закладах освіти

Питання організації безпечного харчування дітей в закладах освіти обговорили під час семінарів спеціалісти Приазовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області з представниками органів місцевої виконавчої влади, об’єднаних територіальних громад, керівниками закладів освіти та організаторами харчування.

В ході проведення заходів розглядалися та обговорювалися питання щодо створення належних умов для організації безпечного та якісного харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Приазовського району; дотримання вимог санітарного законодавства при організації харчування дітей та учнів; недопущення випадків виникнення, розповсюдження гострих інфекційних хвороб та харчових отруєнь, впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та інших.

Загалом зазначені заходи відбувалися у форматі відкритого діалогу, де учасниками обговорювались проблемні питання належної організації харчування дітей у навчально-виховних закладах ОТГ та спільно напрацьовувались можливі шляхи їх вирішення.


ВІДЕОСЮЖЕТИ