• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

17 липня 2020

Процес пішов: для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій областіУперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці.

З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.

Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.

Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.

Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».


ВІДЕОСЮЖЕТИ