• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

01 лютого 2021

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби та освітяни обговорили питання розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у сучасній школі

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Питання розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у сучасній школі обговорили фахівці Держпродспоживслужби в Запорізькій області та освітяни під час онлайн-конференції, організованій  управлінням Державної служби якості освіти  області на базі Хабу «Платформа спільних дій».

Начальниця управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області Тетяна Озерова проінформувала учасників заходу про важливі зміни в організації освітнього простору. Також нагадала присутнім складові системи забезпечення якості освіти у сфері загальної середньої освіти.

Про вимоги оновленого Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 року №2205 доповіла начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Світлана Власова. Вона також зосередила увагу присутніх на  організації державного нагляду та контролю в закладах освіти.

В свою чергу, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області  Віталій Д’яков звернув увагу на  впровадження в закладах освіти  системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points).

 

 


ВІДЕОСЮЖЕТИ