• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

02 травня 2019

В Пологах виявлені порушення при реалізації харчових продуктів на ярмарку

Напередодні травневих свят спеціалісти Пологівського районного управління Держпродспоживслужби, у складі спеціальної комісії,  створеної при  органах місцевого самоврядування,  провели перевірку  якості харчових продуктів,  які реалізовувались  на  ярмарку міста.

До перевірки долучилися представники поліції та  журналісти.

«Головним завданням комісії було провести роз’яснювальну роботу з продавцями  продукції. Наразі – температура повітря сягає майже 20 градусів тепла, тому м’ясо, м’ясопродукти та риба потребують відповідних  умов зберігання. Для цієї продукції  потрібно встановлювати холодильники чи морозильні камери, а для свіжої риби це має бути резервуар з холодною водою. Риба, яка вже перебувала в заморозці, має бути в морозильних камерах. М’ясну консервацію та ковбасу домашнього приготування реалізувати на ринках заборонено” – розповідає начальник Пологівського районного управління Держпродспоживслужби Олександр Поляк.

Незважаючи на постійну роз’яснювальну роботу щодо дотримання норм законодавства при зберіганні, реалізації швидкопсувних харчових продуктів, в ході обстеження виявлені порушення, за які до адміністративної відповідальності притягнуто трьох осіб.

Окрім того, на ярмарку зафіксовано один випадок торгівлі  продукцією без документів. Це вже розслідує поліція.

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області;
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області


ВІДЕОСЮЖЕТИ