• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

20 червня 2019

Актуальне інтерв’ю

Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій областіUA: Українське радіо Запоріжжя

Гість студії: Віталій Д’яков,  начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби  в Запорізькій області 

Ботулізм: Наскільки обачні запоріжці при виборі продуктів та як себе убезпечити?

На що споживачу необхідно звертати увагу при виборі продуктів харчування, зокрема влітку?

Як проводяться перевірки та що може стати підставою для перевірок Держпродспоживслужбою?

Чи можна придбавати продукти на стихійних ринках? Як самі споживачі можуть вплинути на стихійну торгівлю?

Чи залишаються трійкою найнебезпечніших продуктів м'ясо, риба, молоко?

Наскільки небезпечно вживати влітку салати з майонезом?

Чи можна купувати солодощі на пляжах?

Дивіться та слухайте у Програмі "РадіоДень»  (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2375792079369312&id=100008156293000)


ВІДЕОСЮЖЕТИ