• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

01 серпня 2019

Держпродспоживслужба та громадськість обговорили  систему НАССР

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

Впровадження системи  НАССР  (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (Hazard Analysis Critical Control Points) на  основі  міжнародних стандартів з харчової безпеки та законодавства України обговорили спеціалісти Держпродспоживслужби в Запорізькій області з представниками громадськості та бізнесу під час засідання Ради підприємців в Запорізькому обласному союзі підприємств і підприємців «Потенціал».

Під час зустрічі було зосереджено увагу на основні вимоги законодавства України в галузі безпеки харчових продуктів, принципи системи НАССР, базові попереджувальні програми (гігієна, прибирання, контроль шкідників, контроль сторонніх предметів, безпеку води, управління відходами, контроль хімічних засобів, контроль постачальників) тощо.

Фахівці Держпродспоживслужби звернули увагу, що ця  норма стосується всіх операторів ринку, діяльність яких так або інакше пов’язана з харчовими продуктами, і  кінцевий термін впровадження системи  - 20 вересня 2019 року.

Детальніше про систему НАССР,  нормативно-правові акти та де можна пройти навчання читайте тут.


ВІДЕОСЮЖЕТИ