• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

29 серпня 2019

Фахівці Держпродспоживслужби з представниками бізнесу і громадськістю обговорили питання безпечності харчових продуктів

Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій областіВ Запорізькій міській раді  відбулося чергове засідання  координаційної ради з питань розвитку підприємництва, в роботі якого взяли участь представники Запорізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

Під час засідання фахівці Держпродспоживслужби проінформували представників бізнесу та громадськості про особливості впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках - НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points)  на  основі  міжнародних стандартів з харчової безпеки та законодавства України.

На яких операторів ринків розповсюджуються норми законодавства? Як  правильно організувати роботу? Для яких категорій суб’єктів господарювання допускається впровадження спрощеної системи? Як будуть здійснюватися планові заходи державного нагляду 9контролю)? Чи готові до  дедлайну запорізькі суб’єкти господарювання?   - Ці та багато інших питань у контексті системи НАССР обговорили  учасники заходу.

Детальніше про систему НАССР,  нормативно-правові акти читайте тут (https://www.gudpss-zp.gov.ua/index.php?page=news&id=805)


ВІДЕОСЮЖЕТИ