• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

19 вересня 2019

На Запоріжжі відбувся BUSINESS FORUM HACCP IN UKRAINE

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

18.09.2019 у м. Запоріжжя відбувся  BUSINESS FORUM HACCP IN UKRAINE, метою якого було обговорення євроінтеграційних змін у харчовому законодавстві та демонстрація сучасних дієвих інструментів впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points – система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).

У заході взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації Андрій Поляков та начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков.

Для обговорення проблем та актуальних питань на форумі зустрілися  провідні українські експерти з питань упровадження системи НАССР, керівники компаній, пов'язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів, представники органів державної влади, наукових та освітніх профільних закладів. 

Учасники розглянули  нове харчове законодавство, про реєстрацію потужностей та про програми-передумови системи НАССР;  застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу» Експерти корпорації «Біосфера»; програми-передумови системи НАССР, ефективні методи впровадження. Також обговорили питання проведення заходів державного нагляду (контролю), приклади реальних порушень, що були зафіксовані при перевірках операторів ринку та інші.

  Наприкінці заходу учасники отримали Сертифікати.


ВІДЕОСЮЖЕТИ