• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

З технічних причин окремі розділи на сайті тимчасово недоступні



НОВИНИ
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
19 лютого 2020
Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели серію семінарів-нарад в районах та містах регіону, спрямованих на упередження отруєнь бджіл внаслідок використання пестицидів, агрохімікатів та інших засобів захисту рослин.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Запорізькій області, під головуванням першого заступника начальника Головного управління Ольги Сівової, відбувся семінар-навчання для фахівців управління фітосанітарної безпеки.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
У зв’язку з набранням чинності 31 січня 2020 року Постанови КМУ від 15 листопада 2019 р. №1177 «Деякі питання реалізації Закону України “Про карантин рослин”» дещо оновився Порядок проведення інспектування, огляду, фітосанітарної експертизи (аналізів), повторної фітосанітарної (арбітражної) експертизи (аналізів), нагляду, обстеження, моніторингу, знезараження об'єктів регулювання, оформлення сертифікатів, передбачених Законом України "Про карантин рослин", контролю за проведенням огляду в частині відбору зразків та вибіркового контролю за проведенням фітосанітарної експертизи (аналізів) (далі-Порядок). Так, відповідно до пункту 106 Порядку: «Об’єкти регулювання, включені до переліку об’єктів регулювання для цілей імпорту, експорту та реекспорту, вивозяться за межі митної території України у супроводі фітосанітарного сертифіката або фітосанітарного сертифіката на реекспорт».
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
Нещодавно в приміщенні Підгірненнської ОТГ за участю в.о. начальника Василівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Миколи Антонюка відбулася нарада з представниками закладів освіти Підгірненської ОТГ та постачальником харчових продуктів.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
Відповідальність та повага до гідності при зображенні людей у рекламі мають бути в основі рекламних стандартів. Це, зокрема, закріплено у вимогах статті 8 Закону України «Про рекламу», згідно з якими у рекламі забороняється вміщувати твердження, які є дискримінаційними за ознаками походження людини, її соціального і майнового стану, расової та національної належності, статі, освіти, політичних поглядів, ставлення до релігії, за мовними ознаками, родом і характером занять, місцем проживання, а також такі, що дискредитують товари інших осіб.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
6 серпня 2019 року відбулося введення в дію Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
17 лютого 2020
Колектив Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області глибоко сумує з приводу передчасної смерті Наталі ПАДАЛКИ, провідного спеціаліста відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
14 лютого 2020
У рамках реалізації проекту дружини Президента України Олени Зеленської з удосконалення системи шкільного харчування, в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Запорізькій області під головуванням першого заступника начальника Ольги Сівової відбулася селекторна нарада з фахівцями обласного, міських та районних підрозділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства щодо комісійних обстежень закладів освіти.
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
14 лютого 2020
Серед заходів, що проводяться в Україні в рамках Міжнародного року здоров’я рослин 2020 одним з головних є інформаційний проект з підвищення обізнаності «НЕ РИЗИКУЙ!».
...
Головне управління Держпродспоживслужбив Запорізькій області
14 лютого 2020
6 серпня 2019 року відбулося введення в дію Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який було розроблено за участю фахівців Держпродспоживслужби та експертів Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».
...



ВІДЕОСЮЖЕТИ