Питання організації, підготовки та діяльності дитячих оздоровчих закладів влітку 2019 року стали головною темою семінару, який пройшов в Якимівському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області під головуванням керівника районного управління Миколи Громихіна.
Відповідно до Плану здійснення діяльності з ринкового нагляду, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області протягом I кварталу 2019 року проведено 21 планову перевірку характеристик продукції. За результатами перевірок, порушення встановленні у 18-ти суб'єктів господарювання.
Літо - чудова пора, коли є нагода частіше бувати на природі, влаштувати сімейний пікнічок або барбекю у компанії друзів. Однак, саме влітку слід бути особливо уважними до продуктів, які використовуємо в їжу. За статистикою, влітку завжди збільшується кількість харчових отруєнь та кишкових інфекцій.
Цьогорічні показники інфекційної та неінфекційної захворюваності не перевищують встановлені для нашої області епідемічні рівні, а окремі коливання перевищення параметрів факторів середовища життєдіяльності поза межами, визначеними санітарними нормами, не становлять загрозу здоров’ю населення.
15 травня 2019 року у м. Токмак, районним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області проведено семінар-нараду з керівниками закладів освіти Токмацького району.
Доводимо до відома українських виробників зацікавлених в експорті харчової продукції на ринок Тринідад і Тобаго вимоги та процедури для ввезення харчових продуктів до даної держави.
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова відбулося чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.