• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

Про Службу

Держпродспоживслужба утворена відповідно до постанови КМУ від 10 вересня 2014 року № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади».

Постановою КМУ від 02 вересня 2015 року № 667 затверджено Положення про Держпродспоживслужбу. Територіальні органи Держпродспоживслужби утворені постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1092.

З метою забезпечення фінансування Держпродспоживслужби прийнято розпорядження КМУ від 27 січня 2016 року № 76-р. Затверджено структуру апарату Держпродспоживслужби та погоджено її з Міністром аграрної політики та продовольства України. Штатний розпис та кошторис апарату Держпродспоживслужби затверджено за погодженням з Мінфіном.

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 6 квітня 2016 року № 260-р «Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» Держпродспоживслужба офіційно розпочала роботу і приступила до виконання функцій.

Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Положеня про територіальні органи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області

Інструкція з діловодства 2018 16.08.2018!.doc

Наказ_476_04.09.18.pdf

СТРУКТУРА Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області

 


ВІДЕОСЮЖЕТИ