27 травня 2020
З початку введення карантинних обмежень, фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області проведено понад 11,2 тис. моніторингових обстежень дотримання на об’єктах обмежувальних заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Найбільше таких заходів проведено в торгівельній мережі з реалізації продуктів харчування – магазинах, супермаркетах – 3,7 тис. об’єктів; закладах громадського призначення (агропродовольчих ринках, аптеках, банках) – 1,7 тис. об’єктів; закладах громадського харчування- 1,2 тис.; приміщеннях житлового фонду, об’єктах водопостачання- 0,6 тис. та інших....