• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору

11 червня 2024

Спеціалістами Держпродспоживслужби було проведено вебінар з питань особливості організації харчування дітей в закладах загальної середньої освіти

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

  • Головне управлінняДержпродспоживслужбив Запорізькій області

06.06.2024 року Запорізьким міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області проведено вебінар з керівниками та медичним персоналом закладів загальної середньої освіти Лівобережного відділу освіти м. Запоріжжя. Вебінар був проведений у Zoom з використанням мультимедійних матеріалів. До онлайн зустрічі доєдналося більше 50 учасників.

Спікер вебінару – головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Запорізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Гавриленко Мар’яна Мар’янівна.

Під час вебінару було обговорено ключові аспекти особливостей організації харчування дітей в умовах воєнного стану, зосереджуючись на:

- змінах в нормативно-правовому забезпеченні з питань організації харчування в умовах воєнного стану;

- ролі медичного працівника закладу освіти в організації харчування;

- вимогах до працівників харчоблоку;

- веденні документації харчоблоку;

- складанні сезонного чотиритижневого меню.

Розглянуті питання найбільш актуальних проблем, з якими зіткаються заклади освіти під час вирішення питань з організації харчування.

Також, розповіли учасникам про основні функції та переваги використання сучасної української платформи «ЗНАЇМО» для ефективної організації харчування дітей в закладах освіти.

Особливу увагу приділили питанню безпечності води в закладах освіти.

Наприкінці обговорили питання профілактики гострих кишкових інфекцій та ботулізму в дитячих колективах.

Учасники активно брали участь у дискусіях, ставили питання та ділилися своїми досвідом і думками. Захід був високо оцінений за його інформативність та корисність, про що свідчать численні позитивні відгуки від учасників.

Вебінар сприяв підвищенню рівня обізнаності щодо сучасних підходів до організації харчування дітей в закладах загальної середньої освіти.

Приєднуйтесь до Telegram-каналу Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області: https://t.me/gudpsszp


ВІДЕОСЮЖЕТИ